skip to Main Content
02/767 33 56 info@bergkoning.com

Met een gerust gemoed een bus huren

voor al uw verplaatsingen, zowel van korte als lange duur,voor kleine en grote groepen

Onze autocars zijn uitgerust met alle benodigdheden om u een comfortabele reis te bezorgen. Dit zowel voor dagtochten als voor gelegenheid- en reisvervoer.

Pneumatische schijfremmen op alle assen, ESP®, Elektronisch remsysteem (EBS), incl. ABS, ASR, remassistent (BA), retarder/intarder, rembegrenzer (DBL), afstandsregeling (ART), active brake assist (ABA), spoorassistent (SPA), front Collision Guard (FCG), … Allemaal beproefde systemen die instaan voor een veilige rit.

Airco, individuele verluchting, Hi-Fi,Tv, DVD, warme en koude bar, toilet, 220 VAC stopcontact en zeer comfortabele zetels met voldoende beenruimte zorgen ervoor dat u als klant uitgerust en tevreden op uw bestemming geraakt.

!!NIEUW!!

Opdat u veilig op reis kan, installeerden wij in onze autocars een ” Hispacold permanente Eco 3 luchtreiniger”. Dit product bewijst al 10 jaar zijn nut. Dit systeem werd ontwikkeld om de kwaliteit van de circulerende lucht in het voertuig te verbeteren, om slechte geuren te vermijden en om micro-organismen zoals virussen, bacteriën en allergenen te neutraliseren. De luchtreiniger produceert ozon die ervoor zorgt dat gezonde zuurstofniveau’s in stand worden gehouden en voorkomt dat virussen verspreidt worden.

Wil je meer inlichtingen ? Of een vrijblijvende offerte ? Of gewoon meer informatie.

Ons wagenpark

Bent u alleen, met vijf, zeven, zesendertig, negenenvijftig of vierentachtig? Voor elke groep hebben wij geschikt vervoer. Eenvoudig of decadent, kies uw vervoer voor diverse evenementen.

Van VW kever Cabrio, Jaguar, Mercedes limousines tot de 8,6 m lange limousine met bar, wij zorgen voor de chauffeur (i.s.m. Brussels Limousine Services – www.brusselslimousineservices.be)

Back To Top