skip to Main Content
02/767 33 56 info@bergkoning.com

Champagnestreek afreis 08 november 2019

We trekken 4 dagen door de bekende Champagne-streek om te genieten en te proeven van al het lekkers die deze streek te bieden heeft..

Vrijdag 08 november

We vertrekken om 7u richting Reims. Bij aankomst heeft u gelegenheid tot lunch, daarna bezoek aan de prachtige kathedraal. Er is ook tijd voorzien voor een vrij bezoek aan het centrum. Nadien rijden we verder naar ons verblijfshotel voor de komende dagen. Avondmaal en overnachting.

Zaterdag 09 november

Vandaag bezoeken we de omgeving van Reims. Reims staat bekend als de champagne hoofdstad en vele bekende champagnehuizen hebben hier dan ook hun hoofdkantoor. Vervolgens rijden we naar Verzenay voor een bezoek aan het “Musée de la Vigne”. Dit museum vertelt je alles over de Champagnestreek en het productieproces van de champagne. Aansluitend uiteraard een degustatie. Vervolgens maken we een toeristische rit richting Epernay. We brengen er een bezoek aan één van de champagnehuizen, Moët et Chandon, Mercier of De Castellane. Avondmaal en overnachting

Zondag 10 november

Vandaag rijden we zuidwaarts richting Troyes, de oude hoofdstad van de champagne. We bezoeken de stad onder leiding van onze gids. Een heel aantrekkelijke stad door de vele historische gebouwen. De kathedraal St.-Pierre et St.-Paul is een mooi voorbeeld van de gotische kunst in de Champagnestreek. Uiteraard bewonderen we ook de mooie vakwerkhuizen in de oude straatjes van Troyes en genieten van wat vrije tijd. Avondmaal en overnachting

Maandag 11 november

In de ochtend bezoeken we het typisch Champagnedorp Hautvillers. Hier toverde Dom Pérignon het wonderlijke vocht Champagne ter wereld. Aansluitend rijden we naar Cumières voor een  bezoek aan de kelders van Vadin Plateau. Nadien vangen we onze terugreis aan naar Leefdaal. Aankomst voorzien rond 19u.

Prijs pp: 435€ (suppl single 99€ voor de 3 nachten)

Deze prijs omvat:

  • Reis per luxe autocar inclusief diensten van een ervaren chauffeur
  • De vermelde overnachtingen op basis van een 2-persoonskamer
  • Verblijf op basis van half pension (vanaf het avondmaal dag 1 t.e.m. het ontbijt op dag 4)
  • De vermelde excursies met lokale gids incl toegangsgelden en degustaties

Niet inbegrepen:

  • Alle persoonlijke uitgaven voor niet vermelde maaltijden en dranken
  • Annulering- en/of bijstandsverzekering

Prijs berekend op basis van minimum 20 deelnemers

Back To Top