skip to Main Content
02/767 33 56 info@bergkoning.com

In de voetsporen van de familie Welvaert – 08/05/2021

In de eerste reeks van de TV-serie “Eigen Kweek” begonnen aardappelteler Jos en zoon Steven cannabis te kweken om het hoofd boven water te houden.

Deze serie is voornamelijk gefilmd in het Heuvelland. Wil je eens de filmlocaties in het echt zien? Ga er mee op uit samen met een gespecialiseerde gids gedurende ongeveer 4 uur door het mooie Heuvelland. Onderweg vertelt de gids u in sappig West-Vlaams ook nog allerlei wetenswaardigheden over de acht dorpen van Heuvelland waar je passeert.

Vertrek: rond 08:00 uur te Leefdaal naar Ieper, vrije voormiddag en vrij middagmaal.

Om 13:00 u vertrek naar Wijtschate voor ‘shit of mouse taart’ en koffie. Nadien gaan we naar de kerk van Wijtschate voor een filmpje met de bloopers uit de serie “Eigen Kweek”. Dan start de rondrit door het Heuvelland langs een 17-tal locaties uit de 3 series (uiteraard geen bezoek van privé locaties). Onderweg een streekeigen versnapering en een ritje met de zetellift Cordoba Westouter (bij slecht weer wordt een alternatief aangeboden). We eindigen de namiddag met een glaasje Heuvellandse wijn bij één van de filmlocaties of bij één van de Heuvellandse wijnboeren.

Nadien terugrit naar Leefdaal.

Prijs: €64 per persoon

Inbegrepen: autocar *** – namiddagprogramma met gids

Niet inbegrepen: middagmaal – ingangen – persoonlijke uitgaven

Back To Top