skip to Main Content
02/767 33 56 info@bergkoning.com

Winter Sales Londen (met of zonder Harry Potter) – 05/01/2023 – georganiseerd door Beautiful Britain

               

Winter sales in Londen met of zonder Harry Potter afreis 05 januari 2023

Londen heeft al jaren een magische aantrekkingskracht op haar bezoekers.

Wij stellen u dan ook graag onze 3-daagse trip voor naar één van de meest populaire steden van Europa.

In de laatste week van het oude jaar en de eerste week van het nieuwe zijn namelijk de January Sales. En dat is geen kinderachtig uitverkoopje.

Tijdens de January Sales komen winkeliers niet weg met eenvoudige tweede-artikel-halve-prijs acties. Echte kortingen willen de klanten zien en die krijgen ze. Zeker bij luxe artikelen zoals merkkleding en designer producten voor het interieur kunnen ze oplopen tot wel 70%. Heb jij al tijden dat ene paar schoenen op het oog, maar leken ze altijd onbetaalbaar? Dit is je kans.

Doch ook buiten shopping heeft Londen haar bezoekers veel te bieden. Wat dacht u om de sfeer van Harry Potter op te snuiven met een bezoek aan de Warner Bros Studio (reservatie noodzakelijk bij inschrijving) of bezoek één van de vele andere bezienswaardigheden.

U ontvangt uitgebreide reisdocumentatie over de stad Londen en haar bezienswaardigheden voor tijdens uw reis.

Dag 1

Via diverse opstapplaatsen naar Calais waar we de ferry van DFDS nemen voor de overtocht naar Dover. Aan boord kan u genieten van een ontbijt. Na aankomst gaat het verder naar Londen met onderweg een koffiestop. Bij aankomst in Londen maken we een oriëntatierondrit langs o.a. The Tower of Londen, Big Ben, Downing Street, Harrods en Piccadilly Circus. Vrije lunchpauze. In de namiddag vrij of al wandelend kennismaken met de wijk Covent Garden, Londens gezellige sociaal culturele buurt met zijn overbekende patio (de oude bloemenmarkt), pubs, boetieks, een diversiteit aan straatkunstenaars, podium en muziektheaters. Daarna pikt de autocar u op en brengt u naar ons hotel Holiday Inn Express Earls Court. Vrij avondmaal en overnachting.

Dag 2

Zij die wensen kunnen in de voormiddag mee met de gids voor een stadswandeling.   De bezoekers aan de Harry Potterstudio rijden in de namiddag verder naar de studios. De anderen zijn vrij om te shoppen of één van de vele bezienswaardigheden te bezoeken. Vrij avondmaal en overnachting.

Dag 3

Na het ontbijt ganse dag om London individueel te verkennen: o.a. mogelijkheid om een Harry Potter wandeling te maken, boottochtje op de Thames, Madame Tussauds, musea, reuzenrad, winkelwandelen,….. Indien je hulp nodig hebt dan helpt de reisleider je graag op weg. Rond 15u00 vatten we onze terugreis aan naar Dover waar we de ferry nemen richting Calais. Aan boord kan u genieten van een avondmaal. Bij aankomst in Calais gaat het dan terug naar de verschillende afstapplaatsen.

LONDEN INDIVIDUEEL
Ook mensen die reeds Londen bezochten en op eigen houtje de stad verder willen ontdekken, zijn van harte welkom. De deelname aan alle geplande uitstappen is niet verplicht.

Prijs pp: 299€ (bij reservatie voor 01/11/2022) op basis van een 2-persoonskamer. Bij inschrijving na 01/11/2022 bedraagt de prijs pp: 315€

BOEK MET VERTROUWEN 

(kind -12j: 185€ bij verblijf op de kamer met 2 volbetalenden – max 1kind)

single supplement:90€

Inbegrepen:

 • reis per luxe autocar inclusief diensten van ervaren chauffeur; u kunt vertrekken vanuit diverse opstapplaatsen (Leefdaal (regio Leuven) – Carpool Affligem – P+R Arsenaal Gentbrugge – Carpool Loppem – (opstapplaats regio Antwerpen met ophaaldienst)
 • overtocht Calais-Dover -Calais per DFDS ferry
 • ontbijt tijdens de overtocht op de heenreis en avondmaal tijdens de overtocht op de terugreis
 • 2 overnachtingen  in hotel Holiday Inn Express Earls Court op basis van een standaard 2-persoonskamer incl. continentaal ontbijt
 • panoramische rondrit met de autocar + begeleide stadswandeling met gids
 • Nederlandstalige reisleiding tijdens gans de reis

Niet inbegrepen:

 • niet vermelde maaltijden
 • ticket Warner Bros Studios , tickets Madame Tussauds en/of tickets voor musical
 • reis- en annulatieverzekering  20€/pp
 • niet vermelde diensten

De tickets voor de Warner Bros Studios en een musical zijn steeds boekbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid

Bijzondere voorwaarden

Annulering door de reisorganisator

 • indien er minder dan 20 deelnemers zijn ingeschreven, kan de reisorganisator de betreffende reis annuleren. Uiterlijk 21 dagen voor afreis zullen alle deelnemers daar schriftelijk van op de hoogte worden
 • In geval ban belangrijke binnenlandse of internationale gebeurtenissen die het normale verloop van de betreffende reis kunnen

In beide gevallen worden de reeds betaalde reissommen integraal terugbetaald. Er kan door de reiziger géén aanspraak worden gemaakt op enige schadeloosstelling.

De volgorde van de bezoeken kan gewijzigd worden door omstandigheden

Voor reizen naar Groot-Brittannië  moet u in het bezit zijn van een geldig internationaal paspoort!

Back To Top