skip to Main Content
02/767 33 56 info@bergkoning.com

ONTDEKKING VAN DE ZUIDELIJKE COTSWOLDS AFREIS 26 MEI 2022

Ontdekking van de zuidelijke Cotswolds

Eén van de mooiste regio’s van Engeland staat elk jaar op ons programma. In 2022 gaan we op verkenning in de zuidelijke Cotswolds en bezoeken we ondermeer Bath, Bradford-on-Avon, Rococo Gardens en Berkely Castle.

De grootste bekendheid hebben de Cotswolds te danken aan de pittoreske dorpen en stadjes, gebouwd in de lokale gekleurde kalksteen. Niet voor niets heeft deze regio in het westen van Engeland de status van Area of Outstanding Natural Beauty toegewezen gekregen.

Programma:

Dag 1:

Met de shuttle naar Folkestone en vandaar richting Wisley Gardens voor bezoek aan deze “must visit” tuin. Na de vrije lunch rijden we vervolgens via Newbury naar Lacock, een schilderachtig Cotswoldsdorpje waar heel wat BBC-producties werden opgenomen. Vandaar gaat het naar ons hotel Tortworth Court, Wotton-under-Edge. Avondmaal en overnachting

Dag 2:

Na het ontbijt rijden we naar Castle Combe, één van de mooiste Cotswoldsdorpjes en maken we een korte wandeling. Daarna gaat het naar Bradford-on-Avon voor een begeleid bezoek. Lunchen  (incl.) doen we met een High Afternoon Tea, in één van de oudste theehuizen van Engeland. Nadien nemen we de trein naar Bath en zij die wensen kunnen met de gids een begeleide wandeling maken. Rond 18u vertrek naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

Dag 3:

We starten de dag met een bezoek aan Rococo gardens nabij Painswick. Nadien houden we halt in Painswick of Stroud waar u gelegenheid heeft tot lunch en wat vrije tijd. Vervolgens gaat het naar Berkeley Castle voor bezoek aan het kasteel en de tuinen. Daarna rijden we terug naar ons hotel en kan u een wandeling maken in het arboretum rond het hotel. Avondmaal en overnachting.

Dag 4:

Ontbijt en check-out, vertrek naar Maidenhead voor een boottocht (onder voorbehoud van de weersomstandigheden) op de Thames naar Windsor. Aankomst Windsor rond 12u30 en gelegenheid tot bezoek Windsor/Eton en vrije lunch. Vervolgens gaat het naar Folkestone, vanwaar de Shuttle ons naar Calais brengt. Via de Franse en Belgische autowegen terug naar de afstapplaatsen.

Prijs pp: 599€ (199€ single supplement)    BOEK MET VERTROUWEN 

In de prijs is inbegrepen:
*Reis per luxe autocar inclusief diensten van ervaren chauffeur. U kunt vertrekken vanuit diverse opstapplaatsen
*Overtocht Calais-Folkestone heen en terug per Eurotunnel
*3 overnachtingen in hotel Tortworth Court Devere basis van een standaard 2-persk incl. ontbijt
*3x 3-gangendiner in Tortworth Court hotel
*1 x High afternoon tea lunch in Bradford on Avon
*Diensten van een gespecialiseerde Engelstalige gids in Bradford on Avon en Bath
*Nederlandstalige reisleiding

Niet in de prijs inbegrepen:
*Reis- en of annulatieverzekering
*toegangsgelden + boottrip (circa 67£ te betalen aan reisleiding bij vertrek)
*Niet vermelde diensten

NB Wegens CV-19 kunnen er kleine wijzigingen in het programma zijn – te bevestigen 2-4 weken vooraf (alle wijzigingen zijn er om de veiligheid van de gasten te garanderen)

Vereiste reisdocumenten: vanaf 01 oktober 2021 internationaal paspoort min. geldig tot het einde van uw verblijf in Groot-Brittannïe

Back To Top