skip to Main Content
02/767 33 56 info@bergkoning.com

Shoppen in Parijs – 08/01/2022

Parijs, dé stad om te shoppen!

Veruit de bekendste straat in Parijs is de Champs Elysées. Hier komen ongetwijfeld échte shopping liefhebbers hun stoutste dromen waar. Enkele exclusieve merken zijn o.a. Hugo Boss, Louis Vuitton, … .

Le Marais biedt zeer veel diversiteit. In deze levendige wijk vind je talrijke winkeltjes en trendy restaurants. De jaarlijkse gay pride parade ‘Marché des Fiertés’ eindigt hier. Rust uit na een middagje shoppen in het wondermooie park Place des Vosges of breng een bezoekje aan het Musée Picasso.

De bekendste en meest prestigieuze vestiging van de Franse warenhuisketen Galeries Lafayette vind je ongetwijfeld in Parijs. De winkel startte klein maar heeft ondertussen meer dan zestig winkels waaronder enkele vestigingen in het buitenland. De Parijse vestiging bevindt zich in een uniek pand met een monumentale glas-loden koepel als pronkstuk. De grote glazen koepel biedt een uniek uitzicht over de Parijse binnenstad. Het warenhuis telt tien verdiepingen en biedt meer dan 75 000 merken aan. Bovendien kun je er ook terecht om gezellig iets te drinken of te eten.

Op zoek naar koopjes? Dan ben je bij Tati aan het juiste adres! Deze winkelketen heeft maar liefst 7 filialen in Parijs. Het filiaal op boulevard Rochechouart was de eerste en meteen de grootste. Waar wacht je nog op? Shop ‘till you drop is hier de leuze!

Prijs: €39 (autocar + vrij verblijf)

Back To Top