skip to Main Content
02/767 33 56 info@bergkoning.com

Londen met of zonder ticket Abba Voyage – 13/02 – 15/02/2024

Londen heeft al jaren een magische aantrekkingskracht op haar bezoekers en wie heeft deze legendarische Europese stad niet op zijn bucketlist staan?

Wij stellen u dan ook graag onze 3-daagse trip voor naar één van de meest populaire steden van Europa.

Met zijn vele bezienswaardigheden zoals de Tower of Londen, Palace of Westminster, Kew Gardens, Buckingham Palace, de Towerbridge, de Big Ben  en vele winkels is Londen een geliefde bestemming bij velen. In deze prachtige stad geraakt u gewoon niet uitgekeken.

U ontvangt reisdocumentatie over de stad Londen en haar bezienswaardigheden voor tijdens uw reis en de ervaren reisleider geeft u nog meer tips om optimaal te genieten van uw verblijf. Verblijven doen we in het centraal gelegen hotel Holiday Inn Express Earsl Court.

Dag 1

Via diverse opstapplaatsen naar Calais waar we de ferry van DFDS nemen voor de overtocht naar Dover. Aan boord kan u genieten van een ontbijt. Na aankomst gaat het verder naar Londen met onderweg een koffiestop. Bij aankomst in Londen maken we een oriëntatierondrit langs o.a. The Tower of Londen, Big Ben, Downing Street, Harrods en Piccadilly Circus. Vrije lunchpauze. In de namiddag vrij of al wandelend kennismaken met de wijk Covent Garden, Londens gezellige sociaal culturele buurt met zijn overbekende patio (de oude bloemenmarkt), pubs, boetieks, een diversiteit aan straatkunstenaars, podium en muziektheaters. Daarna pikt de autocar u op en brengt u naar ons hotel Holiday Inn Express Earls Court. Vrij avondmaal en overnachting.

Dag 2

Zij die wensen kunnen in de voormiddag mee met de gids voor een stadswandeling. De anderen zijn vrij om te shoppen of één van de vele bezienswaardigheden te bezoeken. Vrij avondmaal en overnachting. Zij die zich hebben ingeschreven voor het concert van Abba Voyage worden met autocar naar het concertgebouw gebracht waar om 19u45 het concert begint. Na de voorstelling terug naar het hotel voor overnachting.

Dag 3

Na het ontbijt ganse dag om London individueel te verkennen: o.a. mogelijkheid om een Harry Potter wandeling te maken, boottochtje op de Thames, Madame Tussauds, musea, reuzenrad, winkelwandelen,….. Indien je hulp nodig hebt dan helpt de reisleider je graag op weg. Rond 15u00 vatten we onze terugreis aan naar Dover waar we de ferry nemen richting Calais. Aan boord kan u genieten van een avondmaal. Bij aankomst in Calais gaat het dan terug naar de verschillende afstapplaatsen.

LONDEN INDIVIDUEEL
Ook mensen die reeds Londen bezochten en op eigen houtje de stad verder willen ontdekken, zijn van harte welkom. De deelname aan alle geplande uitstappen is niet verplicht.

Prijs pp: 340€ (bij reservatie voor 01/11/2023) op basis van een 2-persoonskamer. Bij inschrijving na 01/11/2023 bedraagt de prijs pp: 375€

BOEK MET VERTROUWEN i.s.m. Beautiful Britain

(kind -17Jj: 240€ bij verblijf op de kamer met 2 volbetalenden – max 2 kinderen)

Single supplement:150€

Inbegrepen:

 • reis per luxe autocar inclusief diensten van ervaren chauffeur; u kunt vertrekken vanuit diverse opstapplaatsen (Leefdaal (regio Leuven) – Carpool Affligem – P+R Arsenaal Gentbrugge – Carpool Loppem – (opstapplaats regio Antwerpen met ophaaldienst)
 • overtocht Calais-Dover -Calais per DFDS ferry
 • ontbijt tijdens de overtocht op de heenreis en avondmaal tijdens de overtocht op de terugreis
 • 2 overnachtingen  in hotel Holiday Inn Express Earls Court op basis van een standaard 2-persoonskamer incl. continentaal ontbijt
 • panoramische rondrit met de autocar + begeleide stadswandeling met gids
 • Nederlandstalige reisleiding tijdens gans de reis

Niet inbegrepen:

 • niet vermelde maaltijden
 • tickets Madame Tussauds en/of tickets voor musical/Abba Voyage (circa 85€/pp)
 • reis- en annulatieverzekering  28€/pp
 • niet vermelde diensten

De tickets voor de Warner Bros Studios en een musical zijn steeds boekbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid

Bijzondere voorwaarden

Annulering door de reisorganisator

 • indien er minder dan 25 deelnemers zijn ingeschreven, kan de reisorganisator de betreffende reis annuleren. Uiterlijk 21 dagen voor afreis zullen alle deelnemers daar schriftelijk van op de hoogte worden
 • In geval ban belangrijke binnenlandse of internationale gebeurtenissen die het normale verloop van de betreffende reis kunnen

In beide gevallen worden de reeds betaalde reissommen integraal terugbetaald. Er kan door de reiziger géén aanspraak worden gemaakt op enige schadeloosstelling.

De volgorde van de bezoeken kan gewijzigd worden door omstandigheden

Voor reizen naar Groot-Brittannië  moet u in het bezit zijn van een geldig internationaal paspoort!

Back To Top