skip to Main Content
02/767 33 56 info@bergkoning.com

London met of zonder Harry Potter 3dagen/2nachten afreis 11 augustus 2020

Londen heeft al jaren een magische aantrekkingskracht op haar bezoekers.

Wij stellen u dan ook graag onze 3-daagse trip voor naar één van de meest populaire steden van Europa. Wandel door de straten van Londen richting de bekende winkelstraat: Oxford Street. Doch ook buiten shopping heeft Londen haar bezoekers veel te bieden. Wat dacht u om de sfeer van Harry Potter op te snuiven met een bezoek aan de Warner Bros Studio (reservatie noodzakelijk bij inschrijving) of bezoek één van de vele andere bezienswaardigheden.

U ontvangt uitgebreide reisdocumentatie over de stad Londen en haar bezienswaardigheden voor tijdens uw reis.

Dag 1

Via diverse opstapplaatsen naar Calais waar we de Eurotunnel nemen voor de overtocht naar Folkestone. Na aankomst gaat het verder naar Londen met onderweg een koffiestop. Bij aankomst in Londen maken we een oriëntatierondrit langs o.a. The Tower of Londen, Big Ben, Downing Street, Harrods en Piccadilly Circus. Vrije lunchpauze. In de namiddag vrij of al wandelend kennismaken met de wijk Covent Garden, Londens gezellige sociaal culturele buurt met zijn overbekende patio (de oude bloemenmarkt), pubs, boetieks, een diversiteit aan straatkunstenaars, podium en muziektheaters. Daarna pikt de autocar u op en brengt u naar ons hotel Holiday Inn London of Hilton Olympia, Kensington High Street. Vrij avondmaal.

Dag 2

Zij die wensen kunnen in de voormiddag mee met de lokale gids voor een stadswandeling.   De bezoekers aan de Harry Potterstudio rijden in de namiddag verder naar de studios. De anderen zijn vrij om te shoppen of één van de vele bezienswaardigheden te bezoeken. Vrij avondmaal.

Dag 3

Na het ontbijt verlaten we London en rijden we naar het betoverende Windsor. Dit stadje werd gebouwd rond het grootste bewoonde kasteel ter wereld, Windsor Castle. Mogelijkheid tot bezoek van dit kasteel (optioneel). Rond 15u30 vatten we onze terugreis aan naar Folkestone waar we de Eurotunnel nemen richting Calais. Vandaar rijden we dan terug naar de verschillende afstapplaatsen.

LONDEN INDIVIDUEEL
Ook mensen die reeds Londen bezochten en op eigen houtje de stad verder willen ontdekken, zijn van harte welkom. De deelname aan alle geplande uitstappen is niet verplicht. Op slechts 3 minuten wandelen vanuit het hotel is een metrostation.

Prijs pp: 260€ op basis van een 2-persoonskamer (kind -12j:    € bij verblijf op de kamer met 2 volbetalenden)                                               single supplement:85€

Inbegrepen:

  • reis per luxe autocar inclusief diensten van ervaren chauffeur; u kunt vertrekken vanuit diverse opstapplaatsen
  • overtocht Calais-Folkestone-Calais per Eurotunnel
  • 2 overnachtingen  in hotel Holiday Inn London Kensington High Street op basis van een standaard 2-persoonskamer incl. ontbijt
  • panoramische rondrit met de autocar + begeleide stadswandeling met Engelstalige gids

Niet inbegrepen:

  • niet vermelde maaltijden
  • ticket Warner Bros Studios , tickets Madame Tussauds en/of tickets voor musical
  • reis- en/of annulatieverzekering
  • niet vermelde diensten

De tickets voor de Warner Bros Studios en een musical zijn steeds boekbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid

Deze reis staat eveneens geprogrammeerd met afreis 24/02/2020 en 06/04/2020

Back To Top