skip to Main Content
02/767 33 56 info@bergkoning.com

Kerstreis Zuid-Engeland 4dagen/3nachten afreis 08 december 2019

Gedurende deze vier dagen krijgt u de kans om alvast wat kerstsfeer op te snuiven in Engeland. Het programma bevat prachtig versierde tuinen en een stadstour langs bekende bezienswaardigheden in Londen. Ook de kastelen die u bezoekt zijn in kerstsfeer aangekleed: u bezoekt Leeds Castle, Windsor Castle en Hampton Court Palace. Afsluiten doen we met een echte High afternoon tea in een typisch Engels landhuis.

Wie de kerstperiode eens op een hele andere manier wil beleven gaat met ons mee naar Zuid-Engeland.

Rondstruinen door winterwonderland in London, genieten van romantische kastelen en tuinen die prachtig versierd zijn in kerstsfeer dit alles geeft een bijzondere beleving aan deze kerstreis

Programma

Dag 1

Via de opstapplaatsen rijden we naar Calais waar we de Eurotunnel nemen naar Folkestone. Hier aangekomen gaat het verder naar Leeds Castle, één van de mooiste kastelen van Engeland. Hier bezoeken we het kasteel met een lokale gids en aansluitend kan u de kerstmarkt bezoeken. Vervolgens rijden we naar ons hotel te Woking en onderweg heeft u gelegenheid tot lunch. Rond 17u vertrekken we naar Wisley Gardens voor bezoek aan deze tuin, die prachtig verlicht wordt na zonsondergang. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 2

Na het ontbijt vertrek naar Windsor voor bezoek aan Windsor Castle. We willen de pret niet drukken, maar mooier dan de kerstbomen in Windsor Castle gaat het hoogstwaarschijnlijk niet worden. Daar begeef je je tijdens de feestdagen namelijk in een winter wonderland. Na het bezoek heeft u gelegenheid om Windsor te verkenning. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 3

Vandaag gaan we naar Londen voor een rondrit langsheen de voornaamste bezienswaardigheden. Daarna heeft u vrije tijd om te shoppen of één van de kerstmarkten te bezoeken ( o.a. London’s Winter Wonderland). Rond 17u vertrek naar Kew Gardens voor bezoek. Kew Gardens is één van de grootste botanische tuinen ter wereld. Deze tuinen behoren sinds 2003 tot het Unesco Werelderfgoed en hebben een grote wetenschappelijke en historische waarde. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 4

Check out en vertrek naar Hampton Court Palace voor bezoek aan het paleis (facultatief) en de kerstmarkt. Aansluitend rond 13u vertrek richting Eastwell Manor waar we genieten van een echte High Afternoon Tea. Rond 16u45 vertrek richting Folkestone waar we de Eurotunnel nemen om 18u20 richting Calais. Aankomst in Calais rond 20u en daarna gaat het verder naar de verschillende afstapplaatsen.

Prijs per persoon: 595€ (supplement single 95€)

In deze prijs is inbegrepen:

 • reis per luxe autocar inclusief diensten van ervaren chauffeur; u kunt vertrekken vanuit diverse opstapplaatsen
 • overtocht met Eurotunnel Calais/Folkestone/Calais
 • 3 overnachtingen in het 4* DoubleTree by Hilton hotel Woking op basis van een standaard 2-persoonskamer inclusief ontbijt
 • 3 x 3 gangendiner  (in buffetvorm) in ons hotel op dag 1 – 2 en 3
 • 1 x high afternoon tea in Eastwell Manor op dag 4
 • Nederlandstalige reisleiding
 • toegangsgelden voor: Leeds Castle, Windsor Castle, Kew en Wisley gardens

Niet in de prijs inbegrepen:

 • niet vermelde of facultatieve maaltijden
 • begeleid bezoek met gekostumeerde gids Hampton Court Palace op dag 4 (21£/pp)
 • reis – en/of annulatieverzekering
 • niet vermelde diensten
Back To Top