skip to Main Content
02/767 33 56 info@bergkoning.com

Slovenië – Fietsvakantie in de Julische Alpen 20 september tot 27 september 2020

Slovenië, een onbekende bestemming voor vele toeristen en fietsers, maar wél adembenemend mooi. Samen met autocars Bergkoning ontdek je de heldere rivieren, de indrukwekkende grotten en de vredige hoofdstad Ljubljana.
Een stad als Ljubljana bezit een schat aan historie en cultuur. In de vele natuurparken kunt u kennis maken met de verscheidenheid van het Sloveense landschap. Ook het meer bij Bled is een prachtig plaatsje.

Dag 1:

Vertrek rond 06u30 vanuit Leefdaal en via de Duitse autobanen gaat het naar Ulm. Onderweg gelegenheid tot lunch en in de late namiddag bereiken we ons overnachtingshotel Seligweiler nabij Ulm. Avondmaal en overnachting.

Van de 2de t.e.m. 6de dag:

verblijf in Hotel Cerkno *** op basis van half pension. Uitstappen worden georganiseerd zoals bv. Lipica paardenstoeterij, boottocht op het stuwdammeer, Ljubljana,    Postojnska grotten, kwikzilvermijnen Idria, Bled, Partizanenhospitaal, Conjatchte, wijnproeverij, lunch barbecue  met lokale muziek

Dag 7:

Na het ontbijt verlaten we Cerkno en vatten we de terugreis aan. Via een panoramische route doorheen de Julische Alpen rijden we langs het meer van Bohinj en Bled waar u eventueel een boottocht kan maken. Aankomst in ons overnachtingshotel Seligweiler nabij Ulm. Avondmaal en overnachting.

Dag 8:

In de voormiddag rijden we verder via de Duitse autobanen naar Belgïe.

Prijs pp: €770 op basis van een 2-persoonskamer (toeslag single: €95)

Inbegrepen: reis per luxe autocar inclusief diensten van een ervaren chauffeur, overnachtingen op basis van een

2-persoonskamer, halfpension zoals vermeld

Niet inbegrepen: vermelde uitstappen, fietstochten (mogelijkheid om eigen fiets mee te nemen), verzekering

Back To Top