skip to Main Content
02/767 33 56 info@bergkoning.com

Slovenië, Julische alpen afreis 15 september 2019

Slovenië, een onbekende bestemming voor vele toeristen, maar wél adembenemend mooi. Samen met autocars Bergkoning ontdek je de heldere rivieren, de indrukwekkende grotten en de vredige hoofdstad Ljubljana.
Een stad als Ljubljana bezit een schat aan historie en cultuur. In de vele natuurparken kunt u kennis maken met de verscheidenheid van het Sloveense landschap. Ook het meer bij Bled is een prachtig plaatje.

Programma
Dag 1: Vertrek rond 06u30 vanuit Leefdaal en via de Duitse autobanen gaat het naar Ulm. Onderweg gelegenheid tot lunch en in de late namiddag bereiken we ons overnachtingshotel Seligweiler nabij Ulm. Avondmaal en overnachting.

Van de 2de t.e.m. 6de dag: verblijf in Hotel Cerkno *** op basis van half pension.

Uitstappen worden georganiseerd zoals bv. Lipica paardenstoeterij, boottocht op het stuwdammeer, Ljubljana, Postojnska grotten, kwikzilvermijnen Idria, Bled, Partizanenhospitaal, Conjatchte, wijnproeverij, lunch barbecue met lokale muziek

Dag 7 : Na het ontbijt verlaten we Cerkno en vatten we de terugreis aan. Via een panoramische route doorheen de Julische Alpen rijden we langs het meer van Bohinj en Bled waar u eventueel een boottocht kan maken. Aankomst in ons overnachtingshotel Seligweiler nabij Ulm. Avondmaal en overnachting.

Dag 8: In de voormiddag rijden we verder via de Duitse autobanen naar Belgïe.

Prijs pp.: 890€ op basis van een 2-persoonskamer. Supplement single: 90€ voor de 7 nachten
Inbegrepen: reis per luxe autocar inclusief diensten van een ervaren chauffeur (vertrek vanuit diverse opstapplaatsen mogelijk), 7 overnachtingen in de vermelde hotels op basis van een 2-persoonskamer incl. halfpension + 2 lunches, de vermelde uitstappen

Niet inbegrepen: alle persoonlijke uitgaven, reis- en/of annulatieverzekering.
Prijs is berekend op min. 20 deelnemers

Back To Top